joi, 4 aprilie 2013

GRANAT




















CARACTERISTICI. Piatra puternic reenergizanta si regeneratoare. Purifica chakrele si le reincarca, revitalizeaza, purifica si echilibreaza energia, aduce serenitate sau pasiune, in functie de nevoi. Renumit pentru anuntarea unui pericol iminent, era purtat odinioara ca talisman protector.
Cristal dintre cele mai raspandite, prezinta mai multe forme, fiecare dotata cu proprietati aditionale fata de caracteristicile generice .
Inspira dragoste si devotament, echilibreaza dorintele sexuale si calmeaza problemele emotionale. 
1n timpul unei crize, acest cristal se va dovedi salutar, indeosebi in situatiiie aparent fara iesire.   
Fortifica, activeaza si intareste instinctul de supravietuire si aduce curaj si speranta in situatiile disperate. Sub influenta granatulul, criza se transforrna in provocare. Favorizeaza asistenta mutuala in perioadele cu probleme.
 

Granatul taiat in patrat este reputat pentru succesul in afaceri.
In planul psihologic, granatul ascute perceptiile dumneavostra si ale celor din jur.
In plan mental, va ajuta sa renuntati la ideile inutile sau depasite. In plan emotional, elimina inhibitiile si tabuurile, deschide inima si sporeste increderea in sine. 


EFECTE TAMADUITOARE. Regenereaza corpul, stimuleaza metabolismul, trateaza afectiunile spinale si celulare, purifica si reincarca cu energie sangele, inima si plamanii, regenereaza ADN-ul, ajuta la asimilarea substantelor minerale si a vitaminelor.
Judy Hall –Totul despre Cristale

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu