duminică, 16 iunie 2013

MALACHITUL







Piatra importanta de protectie, absoarbe cu usurinta energiile negative si poluantii din atmosfera si din corp. Absoarbe radiatiile emise de plutoniu si protejeaza de orice fel de radiatii. Elimina si polurea electromagnetica si vindeca energiile terestre.
Malachitul purifica si activeaza chakrele si armonizeaza cu planul spiritual. Plasat pe inima, aduce echilibru si armonie si deschide inima pentru dragostea neconditionata.
In plan psihologic, malachitul este o piatra de transformare. Viata devine mai intensa sub influenta acestei pietre cutezatoare, care incurajeaza asumarea riscurilor si schimbarile. Arata sursa blocarii dezvoltarii spirituale. Pune in evidenta sentimetele profunde si cauzele psihomatice, distruge legaturile nedorite si tiparele invechite, va invata cum sa va asumati responsabilitatea pentru propriile actiuni, ganduri si sentimente. Dezvolta empatia, va arata cum sa va puneti in locul celorlati. Invinge timiditatea si sutine prietenia.
In plan mental, malachitul merge la sursa problemelor, ascutind intuitia si favorizand introspectia. Calmeaza tulburarile mentale, inclusiv afectiunile psihiatrice si trateaza dislexia. Mareste capacitatea de asimilare si procesare a informatiilor, ascute simtul de observatie si ajuta la intelegerea conceptelor dificile.


EFECTE TAMADUITOAE. Piatra curativa extrem de versatila, utila indeosebi pentru crampe, inclusiv cele menstruale. Usureaza nasterea. Scade presiunea sangelui, trateaza astmul, artrita, crizele de epilepsie, fracturile, articulatiile umflate, tumorile, raul de masina, ameteala, nervul optic, pancreasul, splina si paratiroida. Armonizeaza AND-ul si structura celulara, fortifica sistemul inumitar. Stimuleaza ficatul pentru a elimina toxinele, diminueaza aciditatea tesuturilor. Purtat in jurul taliei, trateaza diabetul.
Judy Hall –Totul despre Cristale

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu