luni, 25 martie 2013

CUARTUL ROZ


















PROPRIETATI ADITIONALE. Piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite, este cristalul cel mai important pentru inima si chakra inimii, care ne invata veritabila esenta a iubirii.
Calmant, linistitor, acest cristal este excelent in caz de trauma sau crize. Daca vreti sa atrageti iubirea, opriti-va la acest cuart romantic. Plasat langa pat sau in coltul relatiilor este atat de eficace , incat uneori este nevoie de un ametist pentru a calma lucrurile. Restabileste increderea si armonia in relatiile existente si incurajeaza dragostea neconditionata.






Absoarbe cu blandete energia negativa si o inlocuieste cu vibratii afectuoase. Intensifica empatia si sensibilitatea, favorizand  acceptarea schimbarii necesare. Cuartul roz intareste afirmatiile pozitive.
Daca nu ati primit niciodata dragoste, acest cristal va deschide inima, facandu-va receptivi. Daca ati iubit si pierdut aceasta dragoste, cuartul roz atenueaza tristetea. Va invata sa va iubiti pe voi insiva. Favorizeaza iertarea de sine si acceptarea, invoca increderea in sine si constiinta propriei sale valori.

EFECTE TAMADUITOARE. Fortifica inima si sistemul circulator, elimina impuritatile din fluidele corporale. Plasat pe timus, vindeca afectiunile pieptului si ale plamanilor. Trateaza rinichii, suprarenalele, atenueaza ameteala si este cunoscut pentru marirea fertilitatii. Util in bolile Alzheimer, Parkinson si dementa senila.
Judy Hall –Totul despre Cristale

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu