marți, 26 martie 2013

TURCOAZ





Turcoaza este o piatra de purificare, care inlatura energia negativa si elimina ceata electromagnetica, oferind protectie impotriva poluantilor din mediul inconjurator. Echilibreaza si aliniaza toate chakrele cu corpurile subtile, pune in acord planul fizic cu cel spiritual. In gandirea traditionala, turcoaza uneste pamantul si cerul, reunind energiile masculine si feminine. Piatra echilibrata ce favorizeaza dezvoltarea personala, ajuta in reglarea problemelor in maniera creativa si atenueaza nervozitatea atunci cand vorbim in public.
In plan psihologic, turcoaza fortifica. Elimina atitudinea de martir. In plan mental, inspira calmul interior permitandu-ne sa ramanem si in alerta, si dezvolta inventivitatea. In plan emotional, stabilizeaza schimbarile de stare si confera serenitate. Stimuleaza dragostea romantica.
In plan fizic, turcoaza este excelenta in cazurile de epuizare sau atacuri de panica. Intre altele, protejeaza impotriva influentelor exterioare sau a poluantilor atmosferici.





Efecte tamaduitoare. Fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intareste sistemul imunitar fizic si psihic si regenereaza tesuturile, favorizeaza asimilarea substantelor nutritive, alunga poluarea si infectiile virale, ingrijeste ansamblul corpului si indeosebi ochii (cataracta). Diminueaza aciditatea excesiva. Benefica pentru guta, reumatism si stomac. Aceasta piatra este antiinflamatoare si detoxifianta. Atenueaza crampele si durerile.
Judy Hall –Totul despre Cristale

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu