vineri, 27 septembrie 2013

CALCITUL




CALCITUL

CARACTERISTICI. Amplificator puternic si purificator energetic. Un fragment de Calcit plasat intr-o incapere indeparteaza energiile negative si intensifica energia personala. Elimina energia stagnanta in corp. Culorile sale diverse purifica, de asemenea, corpul fizic si pe cel subtil. Cristal activ, Calcitul accelereaza dezvoltarea si cresterea.







In plan psihologic, Calcitul leaga emotiile de intelect, generand inteligenta emotionala. El are un efect pozitiv, mai ales cand speranta sau motivatia au disparut. Combate lenevia, va face mai energici pe toate planurile.
In plan mental, Calcitul calmeaza spiritul, promoveaza discernamantul si analiza, stimuleaza intuitia, imbunatateste memoria. Permite stabilirea informatiilor importante si retinerea lor. Confera capacitatea de a transpune intentiile in practica. Piatra utila pentru studiu.
Calmeaza stresul emotional, inlocuindu-l cu serenitatea. Piatra stabilizanta, creste increderea in sine si capacitatea de a invinge obstacolele. In plan subtil, un aranjament de calcit de culori potrivite purifica, echilibreaza si incarca cu energie toate chakrele.




EFECTE TAMADUITOARE. Purifica organele excretoare, favorizeaza absorbtia calciului in oase inlaturand calcificarea si fortificand scheletul si articulatiile. Amelioreaza afectiunile intestinale si ale pielii, stimuleaza coagularea sangelui si vindecarea tesuturilor. Intareste sistemul imunitar si cresterea la copii. Calcitul actionezeaza rapid ca elixir si poate di aplicat pe piele, ulceratii, negi si rani care supureaza.
Judy Hall –Totul despre Cristale

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu