sâmbătă, 28 septembrie 2013

RODONITUL





RODONITUL

CARACTERISTICI. Rodonitul echilibreaza emotional, sustinand dragostea si incurajand fraternitatea. Prezinta  cele doua aspecte ale problemei. Stimuleaza, purifica si activeaza inima si chakra inimii. Ancoreaza energia, echilibreaza energiile yin si yang, ajuta individul sa ajunga la cel mai ridicat potential al sau.


Piatra utila pentru “primul ajutor”, Rodonitul trateaza socul emotional si panica, conferind sufletului o energie pozitiva in timpul acestui process. Foarte benefica in cazurile de autodistrugere emotionala, de codependenta si abuz. Elimina ranile si cicatricele emotionale din trecut – oricare ar fi – si aduce la suprafata pentru trasnmutare emotiile dureroase, precum resentimentele si mania. Aceasta piatra rezoneaza puternic cu iertarea, sustinand reconcilierea dupa o durere sau un abuz indelungat. Poate fi folosit in vindecarea vietilor anterioare, in legatura cu tradarea si abandonul. Datorita capacitatii sale de a promova iubirea altruista de sine si iertarea, ajuta la recunoasterea propriilor defecte fara a-i acuza pe altii de propriile greseli.
Rodonitul respinge insultele si previne represaliile, admitand ca razbunarea este autodistrugatoare si indemnand la calm in situatii periculoase si stresante. Echilibreaza si integreaza energiile fizice si mentale crescand increderea si eliminand confuzia.



EFECTE TAMADUITOARE. Ingrijeste ranile, intepaturile de insect, estompeaza cicatricele. Benefic pentru dezvoltarea scheletului, pentru organele auditive, regland cu precizie vibratiile sonore. Stimuleaza fertilitatea. Trateaza emfizemul, inflamatiile articulare si artrita, bolile autoimmune, ulcerul gastric si scleroza in placi. Ca elixir, este un bun remediu pentru socuri si trauma.



Judy Hall –Totul despre Cristale
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu