joi, 26 septembrie 2013

OCHI-DE-TIGRU





CARACTERISTICI. Piatra protectoare, odinioara purtata ca talisman impotriva blestemelor. Indica utilizarea corecta a puterii si pune in valoare integritatea. Ajuta in atingerea obiectivelor, relevand resursele interioare si favorizand claritatea intentiei. Plasat pe chakra buricului, Ochiul-de-Tigru este excelent pentru visatori sau persoanele neangajate. Inradacineaza si faciliteaza manifestarea vointei. Ochiul-de-Tigru ancoreaza schimbarea in corpul fizic.Permite recunoasterea propriilor nevoi, dar si pe cele ale altora. Va ajuta sa faceti distinctia intre dorinte si nevoile reale.







In plan mental, Ochiul-de-Tigru integreaza emisferele cerebrale si mareste perceptia practica. Ajuta la strangerea informatiilor dispersate pentru a forma un tot coerent. Util in rezolvarea dilemelor si conflictelor interioare, in special a celor provocate de mandrie si incapatanare. Benefic pentru vindecarea raului mental si a tulburarilor de personalitate.
In plan psihologic, Ochiul-de-Tigru vindeca problemele legate de constiinta propriei valori, autocritica si creativitatea blocata. Favorizeaza recunoasterea talentelor si a facultatilor individului, dar si a defectelor care trebuie combatute. Sustine schimbarile personalitatii dependente.Echilibreaza yin si yang si incarca cu energie corpul emotional. Atenueaza depresia si imbunatateste starea de spirit.



EFECTE TAMADUITOARE.  Trateaza ochii si imbunatateste vederea nocturna, vindeca afectiunile gatului si ale organelor genitale, inlatura constrangerile. Util in vindecarea fracturilor.
CULORI SPECIFICE. In afara caracteristicilor generice, diferitele culori ale Ochiului-de-Tigru au proprietati particulare:


Ochiul-de-Tigru albastru este calmant si indeparteaza stresul. Ajuta persoanele hiperanxioase, labile si pe cele care sufera de fobii. Incetineste metabolismul, linisteste comportamentul sexual superactiv si alunga frustrarile sexuale.
Ochiul-de-Tigru auriu focalizeaza atentia asupra detaliilor, negand complezenta. Favorizeaza actiunea motivata in dauna celei determinate de emotie. Excelent insotitor pentru teste si intalniri importante.
Ochiul-de-Tigru rosu este o piatra stimulanta care invinge apatia si ofera o motivatie. Accelereaza metabolismul lent si mareste libidoul.


Judy Hall –Totul despre Cristale
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu